Curitiba cycle chic. Απο την Βραζιλία με αγάπη και εξαιρετικό γούστο.
Δείτε το

Thessaloniki cycle chic. Η συμπρωτεύουσα(;) πρωτοπορεί ακόμη μία φορά, αφού προηγείται χρονικά στην δημιουργία blog cyclechic. Δεν αρκείται όμως σ'αυτό αφού ο δημιουργός του φροντίζει να δημοσιεύει υπέροχες φωτογραφίες απο τους ούτως ή άλλως κομψότερους Θεσσαλονικείς ποδηλάτες.
Δείτε το

Delightful Cycles. Αν και δεν διεκδικούν βραβείο κομψότητας στις προτάσεις τους (αμερικάνοι γάρ!), δημοσιεύουν -κατά καιρούς- κάποιες φωτογραφίες αληθινά εμπνευσμένες ως προς το στύλ και το ύφος.
Δείτε το

Rides a Bike. Υπέροχο photo-blog που δημοσιεύει φωτογραφίες παλιών στάρ του Χόλλυγουντ με τα ποδήλατα τους. Οπως είχα γράψει στην παρουσίαση του θαυμάσιου βιβλίου του δημιουργού του Steven Rea:

''Ολοι οι λάτρεις του vintage-fashion style μπορούν ν' αντιγράψουν υπέρκομψες ιδέες για τις ποδηλατικές εμφανίσεις τους, αλλά και να εμπνευσθούν απο την λάμψη μεγάλων αστεριών σαν αυτά των Rita Hayworth, Brigitte Bardot, Ava Gardner, Glen Ford αλλά και πολλών άλλων"
Δείτε το

George Hahn. Εάν θέλετε να ξέρετε απο το ποιό ρούχο είναι πιο σωστό για μία συγκεκριμένη περίσταση, αλλά και να διαβάσετε μια εμπεριστατωμένη κριτική για κάποιο φίλμ, πως να δέσετε σωστά την γραβάτα σας, με ποιό πουκάμισο να τη φορέσετε, αλλά και πώς να πάτε ατσαλάκωτος στο γραφείο με το ποδήλατο, αυτό το blog πρέπει να το συμβουλεύεστε.
Δείτε το



5 photoblog για να εμπνευσθείτε για τίς cycle chic εμφανίσεις σας. Τα 4 θα σας εμπνεύσουν με τις φωτογραφίες τους, αλλά αυτό του George Hahn χρειάζεται διάβασμα.
Πιστέψτε με, το αξίζει!